Kastamonu Sel - Kastamonu, Sinop, Samsun, Bartın'da sel - Diken : Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı!. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi.

Bir araç da sel sularına altında kaldı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1).

Son dakika: Bartın Sinop Kastamonu ve Samsun'da sel ...
Son dakika: Bartın Sinop Kastamonu ve Samsun'da sel ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel.

Bir araç da sel sularına altında kaldı.

Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Akvim tv 2.390 views1 year ago.

Kastamonu'da Sel - Son Dakika
Kastamonu'da Sel - Son Dakika from foto.sondakika.com
Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı.

Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı.

Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı! Zehra sarac 197 views5 years ago.

Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu.

Kastamonu'da sel felaketi! Başkan acı haberi duyurdu ...
Kastamonu'da sel felaketi! Başkan acı haberi duyurdu ... from img.gazetevatan.com
Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı.

Zehra sarac 197 views5 years ago.

Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Zehra sarac 197 views5 years ago. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.